2012. február 26., vasárnap

Monster high spectra eladó *

Pocifix párna 6 in 1 - Jelenlegi ára: 1 Ft
Mi a Pocifix?
A Pocifix egy olyan ék alakú, multifunkciós lágyhab szivacspárna, aminek használata megkönnyíti a terhesség nehéz hónapjait, valamint szülés után, nagy segítséget nyújt a baba első éveiben.  
 
A vásárlói visszajelzések szerint, a Pocifix terhességi és baba párnának nem csak pár hónapig veszik nagy hasznát a kismamák, hanem a szülés után, a baba legközelebbi és legkényelmesebb társa lesz. Mivel többfunkciós párnáról van szó, nem kerül a már nem használatos kismama kellékekhez, hanem beépül a mindennapi babaholmik közé. Ráadásul olyan strapabíró, hogy a következő terhességet és babázást is kitűnően bírja.
  
Miből készül a Pocifix párna?
A Pocifix párna anyaga olyan speciális, formatartó, rugalmas poliuretán lágyhab, ami a legkorszerűbb technikával készül, tehát a következő terhességednél is hasznát tudod majd venni. A párnatest könnyen tisztítható, szükség esetén mosógépben kimosható. A levehető, mosható huzat babyplüssből készült, 80% pamutot és 20% poliésztert tartalmaz.
 
A Pocifix terhességi és babapárna a Szabadalmi Hivatalnál levédett termék.
 
Kiknek ajánlott?
1. Jó szívvel ajánlható minden kismamának, különösen a terhesség második felében, amikor már a növekvő pocak mellékhatásai elkezdenek megmutatkozni.
Férjek, leendő apukák, nagypapák figyelem!  A Pocifix a legideálisabb ajándék egy újdonsült kismama számára.
 
2. Remek segítőtárs szülés után fekve szoptatáskor, ha bukásra hajlamos a babád, vagy amikor a baba mozgásfejlődését szeretnéd segíteni, ezért gyermekes anyukáknak a legjobb választás.
 
Mire használhatod a Pocifix párnát? 1 párna 6 funkció
A Pocifix szülés előtt és után is, kiválóan hasznosítható a hétköznapokban. Több mint egyszerű kismama párna, hiszen a terhességet követően, még sok fontos feladatot lát el a baba körül. A terhesség alatt a kismama kényelmét biztosítja alváskor, illetve használatával enyhül a derékfájás. Később a baba kényelmes fekve szoptatását, bukás megelőzését, és mozgásfejlődését biztosítja. Így a Pocifix méltán mondható baba-mama barát terméknek.
 
Kényelmes fekvéshez:
A hasad alátámasztásával a terhesség alatt kényelmesen alszol.
A párnát úgy tedd a hasad alá, hogy a keskenyebb rész legyen az oldalad alatt, a pocakod pedig kerüljön a törésvonal fölé.
Hát- és derékfájás ellen:
Kiválóan alkalmas a hát, és a derék megtámasztására: széken, fotelben, autóban kényelmes ülőhelyzetet biztosít.
Deréktámaszként úgy használd, hogy a vastagabb rész legyen a derekadnál.
Haskötő helyett éjszakára:
Szülés után megakadályozza, hogy a has oldalt fekvésben lógjon, ezáltal elősegíti a hasfal regenerálódását, visszahúzódását.
A párnára úgy feküdj rá, hogy a vékonyabb rész legyen az oldalad alatt, a hasad pedig a magasabb részre támaszkodjon.
Szoptatáshoz:
Szoptatós párna, a kényelmes fekve szoptatáshoz.
Baba alá helyezéskor:
a vékonyabb rész legyen hozzád közel. Fektesd rá a babád, aki az ék alak miatt feléd fordulva tud kényelmesen szopizni.
Anyuka alá helyezéskor:
tedd magad alá a párnát úgy, hogy a magasabbik része nagyjából a hónod alatt legyen. Így nem kell magad tartanod, hanem kényelmesen, ellazulva tudsz fekve szoptatni.
Fejemelő-támasztó reflux párna:
A babák jelentős része szopizás után szokott bukni. Ez általában ártalmatlan, de lényeges, hogy a tej ne csorogjon vissza, elkerülve ezzel a félrenyelést.
A párna alkalmas bukásra hajlamos baba fejének megemelésére, illetve egyéb olyan esetekben, amikor a baba fejét emelni vagy pozicionálni szükséges.
Nagyobb kép itt >>
Hasalós babapárna - mozgásfejlődés elősegítéséhez:
A babák nagy része nem szeret hason feküdni, mivel nehéz a fejüket tartani, nem látnak körbe, és a kezükkel sem tudnak szabadon játszani. A hason fekvés, alkartámaszból játékért nyúlás fontos, mert szükséges a kúszás előkészítéséhez. A babapárna hasznos kellék a hason fekvés közbeni játék elősegítésére, ami a kúszás-mászás alapfeltétele.
Tedd rá a babádat a párnára úgy, hogy a magasabbik fele kb. a hóna alatt legyen. Így jobban körbelát, könnyebb a fejét tartania és szabad marad a keze a játékra.
 
Miért éri meg az árát?
Mert egyetlen párna használatával mindezt biztosíthatod Magad és a babád számára:
1.     Végre kényelmesen fogsz aludni a terhesség alatt.
2.     Kevésbé fáj a derekad és a hátad.
3.     Könnyebben visszahúzódik a hasad szülés után.
4.     Kényelmesen és magabiztosan szoptathatod a kisbabád.
5.     Nem kell aggódnod, hogy a baba bukik, és akkor félrenyel.
6.     Segítheted gyermekedet egy nagyon fontos korszakában, a mozgásfejlődésben.
AZ ENYÉM RÉGEBBI, EZÉRT NINCS MÉG RAJTA A HíMZÉS A ZSEBÉN! KEVESET HASZNÁLTAM!
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 17:31
. Pocifix párna 6 in 1 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos